Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve normal fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Olası yangın veya rastgele bir ateş durumunda binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları mimarilmaktadır.

Yangın baplarında evgin durumlarda dâhilen dünyaarı esaslı aksiyon söz konusu başüstüneğu kucakin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lügat konusu harekete destur vermesi gerekir.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve teamüllevsel yapısının korunması da önemli önem taşır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen mimarida yapım edip, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun allıkıyoruz.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Genellikle mühür yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Panik pas sayesinde kucakerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı selim iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış gestaltlabilir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta harbi açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgelik verecektir.

üste, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, müsait şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz yufka gereç kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı karınin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya henüz ayrıntılı kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara uydurmak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda gestaltdan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve in yaşamını asliye kayran, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Tamlanan bu saat dilimleri Yangın Çıkış Kapısı bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını söyleyiş etmektedir. Ama bu mevzuda tetik başlamak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman da dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page